tisdag 29 september 2015

Varför bygger jag inga muskler?

Anledningar till varför du inte bygger muskler

Tänker du ofta på att du vill ha fler, mer och större muskler? Tränar du jätte mycket, äter du mer än vad du behöver? Om du tränar för att bygga stora muskler så behöver du faktiskt göra mer än att träna mycket och äta mycket. Eller ja, det är en sanning med modifikation kanske. Det är en bra början, men det krävs så extremt mycket mer. För att du skall kunna nå din potential så kommer det att kräva att du åtminstonde följer samtliga regler nedan.

Guide för dig som vill, men inte lyckas bli en bodybuilder

Tränar du stenhårt men inte lyckas bygga muskler så gör du säkert en eller flera av följande misstag...

Muskelbyggning: Misstag 1 - Din diet

Du har säkert hört att 80% av din träning avgörs i köket? Om du inte har hört det så har du säkert hört att du inte får en snygg kropp genom träning utan du får det via din diet? För att din kropp skall börja bygga muskler så krävs det att du får i dig tillräckligt med näring. Det inkluderar allt i från protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler.

Det viktigaste för att gå upp i vikt, vilket du kommer att behöva göra om du vill bygga muskler är att se till så att du får i dig mer kalorier (kcal) än vad du gör dig av med.

För att få reda på hur mycket som du behöver så kan du inte bara mäta vikten på din mat, det kan hjälpa dig, men du måste se till så att du börjar laga din mat rätt. Det kan faktiskt vara så att du överkokar dina grönsaker, kokar potatisen för länge och överlagar din mat så att all den nyttiga näringen redan har försvunnit innan du äter det.

Börja därför att planera dina måltider, ät ofta, ät mycket, variera din kost och få i dig högkvalitets mat via grönsaker och kolhydrater.

Kolhydrater gör dig stark

Om du vill bli stark så hjälper det dig inte äta kött. Kött hjälper dig inte att lyfta tunga vikter. Spagetti, ris och potatis hjälper dig att bli stark. Kött är viktigt, men du behöver inte fylla din tallrik med kött om du vill bli stark och bygga muskler. Utan du bör fylla den med kalorier vilket du lättast och bäst får i dig via pasta, ris och potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar