fredag 2 oktober 2015

En Arg Blatte Talar om våldtäkt, rasism och politik

En Arg Blatte Talar - Välkommen till Sverige!

I Sverige så är alla som vill begränsa invandring eller som på något vis belyser problem i samhället en rasist. Man klassar även alla som har åsikter om att Sveriges politiker håller på att gräva vår egen grav som rasister. Här är en jätte bra video som belyser många av de fel som våra kära politiker har gjort vårt samhälle till. I videon nedan så kan ni se En Arg Blatte Talar, en Youtube-kändis som belyser problemen som många Svenskar upplever.
Sverige är inte det land som våra politiker vill att det skall vara. Vi har inte plats, vi har inte resurser, vi har inga planer och vi har inga bostäder för att ta emot nyanlända och se till så att de kommer in i vårt samhälle. Tyvärr så kallar vi även alla som på något vis antingen vill hjälpa flyktingar på plats eller som belyser vår brist på resurser för rasister.

Var skall nyanlända och flyktingar bo?

Enligt våra politiker så skall vi ta emot 50'000 till 100'000 flyktingar i år. Jag anser att vi skall låta de bo hemma hos våra kära politiker. Anledningen till att Sverige lyckades hjälpa så många judar och flyktingar i från andra världskriget var inte för att vi hade bra politiker, utan det var för att Svenskarna valde att låta flyktingarna komma hit och utnyttja våra egna hus och boenden.

En Arg Blatte Talar är ett geni

Det är alltid lika trevlig att se och höra någon talar om våra problem och försöker att påverka opinionen. Jag hoppas att ni även tar er tiden att se på En Arg Blattes övriga youtubeklipp. Här en till som är värd att se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar