lördag 17 oktober 2015

Ryssland om USA och ISIS

Putin om USA och kriget i Syrien


Bra Panel diskussion om Politik Ryssland Putin Syrien Olja USA ISIS:

"Ryssland vill inte Syrien blir en upprepad Irak och Libyen scenario" 

En kombination av sjunkande oljepriser och internationella sanktioner har skickat Rysslands ekonomi av panik. Rubelns värde håller på att kollapsa, och den ryska centralbanken har höjt räntan. Många ryssars amorteringar-vidtagits i utländsk valuta på grund av de lägre räntorna-har skjutit i höjden som rubeln faller. Ryssland inte strävar efter att supermakt status, bara vill bli respekterade.

Vad Putin anser om USA och kriget i Syrien

"Agerar mer och mer aggressivt." "Vi vill inte agera aggressivt. Vi har börjat att försvara våra intressen mer ihärdigt och konsekvent. "Presidenten sade att Ryssland" inte strävar efter hegemoni eller efemära status för en supermakt. "" Vi vill inte införa våra egna normer eller modeller av beteende och utveckling på alla . Vi vill jämbördiga relationer med alla deltagare i det internationella samfundet -. Med amerikanska, europeiska och asiatiska partner "" Jag hör alltid att Ryssland vill bli respekterade. Och vem inte [vill bli respekterade]? Vem vill bli förödmjukad? Frågan i sig är konstigt. Genom att be ska respekteras Ryssland inte kräver något exklusivt. "

President Vladimir Putin under en arbetslunch med cheferna för största utländska företag och näringslivsorganisationer på 19th St Petersburg Economic Forum (RIA Novosti / Michael Klimentyev). "Ryssland vill inte Syrien upprepa Irak och Libyen scenario" Kreml stöder ställning Syriens president Bashar Assad, eftersom den inte vill Syrien att sopas upp i oroligheter och terrorism som Irak och Libyen, sade Putin. "Innan regeringsstrukturerna i Irak och Saddam Hussein själv togs ner, hade det inte funnits några terrorister. Låt oss inte glömma det. I allmänhet, många föredrar att inte prata om det. Vem och hur skapat förutsättningar för upptrappning av terrorism på dessa områden? Är det inte klart?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar