torsdag 1 oktober 2015

Problemet med Svenska politiker

Svenska politiker bygger en elitistisk diktatur

I denna post så kommer jag att samla ett flertal inlägg, kommentarer och poster om problemet med den svenska diktaturen som långsamt växer fram. Vi kollar även närmare i vad som händer i samhället och hur politiker och media lurar svenska folket. En diktatur i norden? Är Sverige på väg att bli en diktatur på grund av att våra politiker som helt enkelt har slutat att lyssna på svenska folket.

Svensk diktatur

I bostadsrättslagen är det inskrivet att en bostadsrättsförening inte kan neka en kommun tillträde.

4 § En juridisk person som har förvärvat bostadsrätt till en bostadslägenhet, som inte är avsedd för fritidsändamål, får vägras inträde i föreningen även om de i 3 § angivna förutsättningarna för medlemskap är uppfyllda. En kommun eller ett landsting som har förvärvat bostadsrätt till en bostadslägenhet får inte vägras inträde i föreningen. Lag (1992:505).

Bostadsrättsförening får inte heller neka kommuner att hyra ut i andra hand.


10 § En bostadsrättshavare får upplåta sin lägenhet i andra hand till annan för självständigt brukande endast om styrelsen ger sitt samtycke. Detta gäller även i de fall som avses i 6 § andra stycket. Samtycke behövs dock inte, 1. om en bostadsrätt har förvärvats vid exekutiv försäljning eller tvångsförsäljning enligt 8 kap. av en juridisk person som hade panträtt i bostadsrätten och som inte antagits till medlem i föreningen, eller 2. om lägenheten är avsedd för permanentboende och bostadsrätten till lägenheten innehas av en kommun eller ett landsting. Styrelsen skall genast underrättas om en upplåtelse enligt andra stycket. Lag (2003:31).
Fortsättning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar